Rambut gugur

Ada sesiapa pernah alami gugur rambut selepas bersalin? rambut sy gugur dgn teruk dan sgt banyak setiap kali sikat rambut,ada cara nak kurangkan rambut gugur? da try mcm² shampoo anti hair fall tp masih jg mcm ni .

2 Balas

tengah alami😂😂sy pn x tahu nk buat mcm mne dah..bagi sy gunting pendek kurang ggur, sbb mse pregnant first trim sy punya rmbut gugur+klmumur truk lepas gunting pendek hilang klmumur n rmbut ggur...