Pessarry

Ada sesiapa kena pakai tak ubat nie.. Saya takut Dan malu nak masuk kann... Dua tiga kali letak ja kotak nie.. Help ?

Pessarry
92 Balas

Sy pun trkena gak pkai ubat ni hehe.. suami yg masukkn pkai jari dia. Siap sy pesan kat suami basuh tgn bersih² baru bole jd 'doktor'😂😂 xda malu la sis nk minta tlg suami sndri.. ank dia jgk dlm perut sis tu🤭 trjd ank tu pn sbb suami sis jgk kan😅 maaf kalau x senang dgn komen sy. Bt sndri boleh tp pstikn masuk kat vagina kita tu, xmsuk x baik la nti