Sakit tengah dada

Hi, ada sesiapa ke macam saya? Saya now 28weeks. Dalam 3-4 hari ni, makan apa pun akan sakit tengah dada tu, sakit melarat sampai tengah belakang. Even minum air masak, bernafas pun sakit. Heartburn takde sebab elakkan makan pedas/minyak. Not sure sama ada ulu hati / angin / sakit lain. Isnin ni appt kk, tanya sini kot ada pengalaman yang sama macam saya.

2 Balas

msuk angin kut kena mcm gastrik..jika mcm nafas pendek pula puan ada alami asthma..better bgtw pd doc ms chckup..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

6mo ago

sm2 😉