Keputihan

Ada sesiapa kat sini pernah alami masalah keputihan. Means keputihan ada infection ? Macam mana korang atasi masalah tu ?

5 Balas

Refer doktor. Dlm masa yg sama pastikan miss v sentiasa dilap selepas ke toilet. Tukar underwear@ pantyliner jika rasa kurang selesa

minum banyak air . air dapat kurangkan keputihan. kalau dah berbau or tukar warna jumpa doc.

Jumpa doc.. nnti doc bg ubat... Sy lsp msk ubat alhmdulillah dh xdak keputihan...

Lebihkan minum air suam dn kurangkan manis..sbb hormon ibu preggy..

Kena refer doc sis. Nanti doc akan bagi ubat.