Jantung baby xnmpk

Ada sesiapa d situasi yg Sama X ??? 8 week haritu Ada scan dkt hsptal bby Ada & Ada heartbeat bby kelip² , ni bru buka buku klink scan balik dekat kk 9week baby msih Ada dlm tapi jntung bby pla xde .. konfiusss & sedihh sangat, Ada hrapan X penantian slma 4 tahun hellppppp #firstbaby#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

6 Balas

mcm sy dlu 10week nk msuk ke 11 week baru nmpk jntung bby..sbb dia kecik sgt2 dkt dlm tu..kekdg ada doc xpndai tgk..kalau ada yg pndai kejap je dpt tgk dia zoom skali je dh dpt tgk kelip2.. puan just continue je mkn acid folic k .mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

ms sy dlu dkt hsptl doc scan dkt perut je..xguna tvs..tgk doc .ada doc pndai cpt je dpt tgk...depend on doc nye skills sbnrnye..sbb ms 10 week bby tu pun halus sgt dlm kantung nk tgk heartbeat dia

mcm sya bulan 2 haritu sya keguguran sebab msa check baby bunya heart beat dh xde.. so dia trun darah. 9 ke 10 mnggu mcm tu. boleh cuba lg sis.. skrg sya pregnant dh 8 bulan..lepas 3 bulan pantang bole ngandung.. sellau lepas gugur cepat lekat

2y ago

Tu la ,dktr bgi masa 1 bulan ni .. 23/12 ni Pg scan blik dkt kk .. smoga Di permudahkan klau mmg kluar sndri ok sikit, tkut sngt klau yg xkluar

normal je sis...saya 8minggu kantung membesar dan masih kosong lagi scan balik 9+5 dh nampak baby .& jantung...sis repeat scan lagi 2mnggu ya...jgn stress2. think positif je in sha allah baby sihat

2y ago

jgn skip mkn folic acid & obimin...mkn telur rebus hari2

Insha’Allah ada tu sebenarnya. sbb kdg scanner kk tu dah lama so mmg kelabu2 gitu. 2 minggu lg cuba repeat scan ya. buat masa ni bykkan bed rest & makan folic acid.

2y ago

TQ sis.. smoga baik2 sja bby dlm kndungan ni 🥺

faktor mesin scan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

2y ago

scan prut & tvs smlm dkt kk .. Ada kmgkinan mesin Ada msalh X ??

kalau risau pergi scan dkt klinik luar awak. jgn tunggu. boleh buat tvs scan juga

2y ago

dkt kk Ada buat tvs juga tpi still xnmpk heartbeat.. hmm,.