Susu lactogen rumusan bayi

Ada sesiapa boleh share pengalaman baby usia 1 bulan minum susu lactogen? Anak saya usia 1 bulan 10 hari. Mula mula minum karihome sebab jaundice. Selepaa habis jaundice, minum karihome berak keras. Kemudian saya tukarkan kepada lactogen. Berak kencing okay, tapi dia macam kurang menyusu. Selalu karihome 3pz, tapi lactogen buat 2oz pun tak habis. Adakah sebab susu lactogen mengenyangkan atau susu tu tak sedap? 🤭 mohon sesiapa ada pengalaman komen di bawah. Terima kasih

4 Balas

saya nak letgo susu lactogen langkah 1. sebab jual anak tak sesuai. baru beli dan tak bukak lagi dalam ni ada dua pek. ws 01140352809