Jenis Bengkung untuk berpantang

Hi, saya akan berpantang anak ketiga bulan Julai ni. Saya akan berpantang sendiri. Boleh suggest kan bengkung yang mudah dipakai dan selesa tak? Nak pakai bengkung yang tali style lama² tu macam susah pula sebab nak berpantang sendiri kalini. Terima kasih

4 Balas

beli yg jenis bengkung zap tu, pregnancy kali ni pun saya nak beli yg tu je. before this saya beli yg jenis tali + zip. tapi ada kes tak dan bukak, membuatkan saya taknak pakai bengkung lagi dah 🤣 hehehehe.

Hye sis Sekarang banya bengkung jenis lekat tuu Saya rasa itu senang nak pakai