Dah fikir nak pergi mana ?

Ada sesetengah tempat peranginan dah mula beroperasi kan?😍 Antara dua tempat percutian atau short getaway ni, mana satu pilihan anda ya kalau dah boleh pergi di kawasan setempat? 🥰

Dah fikir nak pergi mana ?
42 Balas

sy x fkr nk brcuti ...sb kaki sy bkn jenis kaki enjoy...😂mgkn sb sy ank sulung ...trkawal dgn ibu ayah semasa kecil hingga deawasa...trbawa² smpi jd istri org..duduk rumah trs tanpa ada rasa jenuh atau bosan...brsama anak²....nak klur pn bli brgan kprluan saja....

duk pantai laa. long beach pulau perhentian.. rindu nye nk gi lagi

c. percutian balik kg.... lama dah x balik kg wehhh😭😭😭

B mesti la percutian tepi pantai

percutian tepi pantai🤽‍♂

(A) percutian tepi pantai

B .percutian tepi pantai

percutian Di tepi pantai

percutian di tepi pantai

Percutian tepi pantaiii