Salaam attack

Ada sesapa boleh share pengalaman anak 'salaam attack for baby'

6 Balas

anak saya kena masa umur 6 bulan....tapi tak lama....dalam seminggu tu ja...kena masuk wad buat buat ujian macam2 ambik darah lagi hantaq laporan ke pakar perubatan di tempat lain ...aihhh kira dekat 2 tahun gak la kena ulang alik hospital ...last buat mri dan alhamdulillah ank saya sihat dah.... doktor kata dia terjadi masa dia kecik sahaja

2y ago

Kiranya ank awak skrg ni umur brapa? dah tak jadi gitu la? ank saya baru umur setahun.. Ya awak mmg next week kena jumpa pakar

Kali pertama dengar ni

2y ago

ya. kena refer hosptl.. moga takda apa² yg serius

first time dengar

2y ago

okay dah google tadi. maaf tiada pengalaman.

Apa tu? Tak pernah dgr

2y ago

nk cerita pon tak reti. awak Cuba google

Apakah?

apa tu?

2y ago

awak Cuba google, saya nak cerita pon tak reti