Contraction Tracker

Ada sesapa boleh recommend tak pape app yg boleh nk track contraction? Sb nk tau yg tu Braxton Hicks atau mmg betul2 contraction. Saya baru 31w tp sakit kat servik dah jd makin kerap dr shari ke shari.

1 Balas

saya sama week dgn awk.. dh admit wad dh.. sbb contraction.. tp jln x bukak lg

5y ago

saya pun x pasti.. tp saya kalau rasa x sdp hati mmg terus ke hospital.. saya xpeduli yg penting saya tahu keadaan bby.. btw saya preterm contraction sbb uti (kencing kotor) mmg kene admit wad on antibiotik.. alhamdulillah skrg contraction dh xde..