Nama Baby

Ada satu malam saya bincang dgn suami nama anak. Disebabkan scan masih belum nampak gender, so kami bincang utk dua2 jantinan sekali. Okay nama anak lelaki dah settle. So nama anak perempuan pula. Nama anak perempuan sgt lah susah nk bagi. Sbb masing2 ade pendapat sendiri. Lastly suami nk bagi nama MAZNAH. sy terus ketawa x bhenti. X sangka sy. Tu nama yg dia nk sgt bagi. Maksud maznah tu mmg baik. Tapi entah lah sy rasa suami sy agak lucu masa sebut maznah tu. Ada tak mommies yg tgh cari nama anak lagi??? ?

43 Balas

Teringat masa anak no 2, girl. Yg 1st boy sy bg nama. Asben xkesah pon. Tiba2 masa ank kdua ni lahir, dia excited nak bg nama. Yg pling xboleh ingat nk letak nama zaskia apa tah belakang dia. Jenuh tekak nama ank. Padahal kita plan nama anak elok dr dlm perut. Last2 ambik gak 1nama dia bg. Izzatul. Sy letak elyza. Jadila nur izzatul elyza

4y ago

Haah kn.. Saya amal 1st suami x kisah ltk nma ape.. Ank no2 ni dia yg kalut sgt cr nma.. Hihi