Nama Baby

Ada satu malam saya bincang dgn suami nama anak. Disebabkan scan masih belum nampak gender, so kami bincang utk dua2 jantinan sekali. Okay nama anak lelaki dah settle. So nama anak perempuan pula. Nama anak perempuan sgt lah susah nk bagi. Sbb masing2 ade pendapat sendiri. Lastly suami nk bagi nama MAZNAH. sy terus ketawa x bhenti. X sangka sy. Tu nama yg dia nk sgt bagi. Maksud maznah tu mmg baik. Tapi entah lah sy rasa suami sy agak lucu masa sebut maznah tu. Ada tak mommies yg tgh cari nama anak lagi??? ?

43 Balas

Ms sy hamil ank pertama.. Sy xtau jantina baby. Dokter ada jg ckp tp xcomfom..sampai lh bersalin baru comfom girl.. Tp ms hamil sy dh set 2 name boy dn girl.. Boy dh dpt tp girl belom.. Walopn pakalnya seri, tp blkg belom jmpa walopn ms tu dh 3 bulan.. Tiba2 kat hospita secara sepintas lalu allah bg petunjuk name dn dpt lh name penuh..dn baby yg sy hamil ada lh girl.. Lps tu sy simpan name tu sampai sy bersalin.. Nasib sy baik sbb suami xkisah bb name dya ikutkn je.. Skrg baby sy girl jd sy letak ikut dlm mykid.. SERI SITi QHADIJAH BINTI MHD NORHISAM.. Klo boy MUHAMMAD YUSUFF ARASH..tp klo ada rezeki hamil age dpt baby boy itu lh name nya... Tp ada lh ada lh 2,3 name girl sy dh simpan untuk rujukkn ms depan nt klo hamil age allah izinkn..