susu

ada sapesape tahu tk susu yg ok untuk baby 2bulan.. dh try bgi s26 yg pink tpi berat dia makin turun lh.. susu yg lain dia tknk s26 ni dia minum tpi berat menurun.. ape beza yg yg wrne pink dgn gold

15 Balas

This is advice from my doc, try dulu dr susu yg murah baru yg mahal.. Tak semestinya susu mahal tu bagus. Sebab if u try start dr susu mahal then anak u refuse or tak ada apa2 perkembangan terus nanti mindset kita fikir "kalau try susu murah mesti lg x ok"

susu nie kne try and error kt bby...Mcm sye ade susu murah xok dgn bby..Lpas tu tkar susu lain..Tpi beli susu pek yg kecil dlu sb tkt berat trun atau sembelit atau cirit birit atau muntah

5y ago

dah try mcm2 susu.. smue dia taknak.. tapi yg s26 ni dia nak cuma berat menurun.. tak tahu dh nk buat ape

Guna susu NAN PRO. Berat bby akan naik. Susu S26 pnas. Bby sy guna NAN PRO . skrg 6bulan 8kg lebih 😁 Mmber sy bby dia guna S26 bby dia sembelit.

Saya guna susu frisolac..alhamdulillah..serasi sgt dgn anak sy..membulat dgn jaya..tak kembung perut..berak pun cantik.

boleh try dugro or dutch baby. anak sy pun berat turun. guna susu mahal x naik gak berat. last sekali guna dugro baru berat naik

5y ago

Sama sy guna dugro baby 2 bulan berat 5 kilo lebih..

Anmum okay juga .. anak dari berat 2.5 kg , lepas minum g timbang untuk sebulan berat anak naik sampai 4.1kg

5y ago

Sama sama awak tp kalau awak beli anmum yang untuk awak minum pastu awak bf pun bole

..cuba try guna anmum steps 1..mana tahu boleh increase dia punya berat...

Anak sy guna anmum.. Berat cntik.. Dlu lahir kecik je 2.59

x try nan pro sis ok gak pnmbhn berat bdn..

Cube yg susu gold pl kalau xok yg pink.