EDD 22/9/2019

Ada sape2 tengah menunggu si kecil keluar macam saya x? Dah ada tanda2 ke? ?Debaran makin terasa sekarang.. Macam2 perasaan dah sekarang.. Huhu.. Semoga selamat, dipermudahkan semuanya urusan bersalin kita.. X sabar menunggu si kecil ada depan mata.. ? #ThirdBaby #UmmiOf3AF

24 Balas

2nd baby,due 28/9 nie.memang makin terasa debaran makin due nie.

Saya 27/9/2019 semoga dipermudahkan untuk kita semua ye..

16/9 😅 Sakit main2 lagi Doakan dipermudahkan semuanya

5y ago

Aah 1st baby .sy dah redha haha...takpalah baby nak duduk dlm lgi

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..

Semoga dipermudahkan 😍😍 saya 29/9

Semoga dipermudahkan sis semuanya

Semoga dipermudahkan sis

Semoga dipermudahkan..

Goodluck 🥰🥰

Saya🙋🏼19/9