36 Minggu (Due 11 Jun)

Ada Sapa² yg Sama Skrg Da Masuk 36 Minggu..Due 11 Jun ni Hrp² Xtelebih sbb Ada GDM on Diet..Makin Hari Rasa Neves pula tp Xsabar nk Jumpa Baby😅 Sy PJJ dgn Husband so Harap² Baby Keluar Time Husband da Dtg Cni..Doakan Sy d Permudahkn n Sambut Baby dgn Suami d Sisi 😘 #firstbaby #1stimemom

25 Balas

td scan doktor baby sy 2.8kg huhu komfem klua nti lbh dr 3kg ni tp doktor kata berat ok sesuai dgn umur baby..baby makin besar da jd kuat makan tu yg mbesar cpt kot 😆 mana2 yg ada gdm dkt2 nk bsalin kna jumpa pakar tp mcm sy xperlu mgkin sbb result so far ok ja smua..syukur 🤲🏻 hrp2 baby lahir b4 due kalau x kna serah diri n paksa lahir 11 jun 😣 semoga smua mama2 kt cni d permudahkn 😊

hehe, sy aritu gdm on diet, alhmdullh bby keluar 39mggu 4hari.. hari2 pujuk bby supaya keluar cepat,xmau smpai 40mggu.. cubalah pujuk bby..mana tau dpt lagi awal ke kann..

3y ago

Hehe waa da nk dkt2 da tu nsb bb klua jg sblm 40 mgu ek..inshaAllah hari² mmg ckp pd bb jgn la overdue 🤭 tq sis 😊

ank ke 2 sy gdm on diet dia keluar masa 36w 6d baby girl tp sakit hypotiriod smpai skg dah 7y. masa lahir tekak xmembentuk sepenuhnya, kuning tinggi, kiranya byk sakit jgk la

3y ago

semoga d beri kesembuhan pd anak sis..aamiin 🤲🏻

sya 34 week 5 day . 24/6 due date . sma pjj juga . semoga dipermudahkn urusan nnti . on gdm jugak . first bby . ada sdikit nervous 😂

3y ago

hehe sama la..dekat due lg la btambah2 nervous tu..huhu..hrp2 d permudahkn aamiin 😊

sy 36minggu 4hari .. due 12/06 nnti sama juga ade gdm on diet .. semoga kita sama² dipermudahkan urusan bersalin ye 😊😊

3y ago

semoga d permudahkn sis 😊

sy 35minggu 4hari,tpi 28mei ni kene serah diri sbb insulin..bersalin secara paksa..doakn sy ya ibu2 semua 😊

3y ago

semoga d permudahkn 🤲🏻

kita sma la sis..pjj... tpi due july ni..sya bru 31w... semoga baby lahir time ayah dia dah ada...senang ibu nya..aamiin

3y ago

betul..hari2 ckp pd baby klua time ayah ada eh..semoga d permudahkn ya sis 😉

Saya 36 minggu, 3 hari.. due 13 jun. Dlm 3 hari nie perut kembung dan byk angin,cirit birit..Salah mkn kot

3y ago

amin....😊

due sy 18 jun...hihihi...semoga kite dipermudahkn bersalin...aminnnnn....ibu2 kne kuat tauuuuuu

3y ago

Amin amin ya rabbal alamin,moga ibu ibu semua kuat

Saya 35 minggu, due 22/6 . Sama la PJJ juga, semoga dipermudahkan segala urusan😘

3y ago

aamiin hrp2 husband ada d sisi time besalin kn 😌