36 Minggu (Due 11 Jun)

Ada Sapa² yg Sama Skrg Da Masuk 36 Minggu..Due 11 Jun ni Hrp² Xtelebih sbb Ada GDM on Diet..Makin Hari Rasa Neves pula tp Xsabar nk Jumpa Baby😅 Sy PJJ dgn Husband so Harap² Baby Keluar Time Husband da Dtg Cni..Doakan Sy d Permudahkn n Sambut Baby dgn Suami d Sisi 😘 #firstbaby #1stimemom

25 Balas

ank ke 2 sy gdm on diet dia keluar masa 36w 6d baby girl tp sakit hypotiriod smpai skg dah 7y. masa lahir tekak xmembentuk sepenuhnya, kuning tinggi, kiranya byk sakit jgk la

3y ago

semoga d beri kesembuhan pd anak sis..aamiin 🤲🏻