neurogain pb

Hi,ada sapa2 yg penah makan supplement ni x?.. boleh bgi testimoni x..

neurogain pb
6 Balas

Maaf setakat 1st pregnancy saya yg lepas, saya takde experience makan neurogain pd ni. Tapi saya ada baca testimoni Ibu2 lain yg neurogain ni bagus. Anak jadi bijak lepas lahir sbb ada DHA dalam supplement tu. #TAPsupermoms

hi mama, saya mase pregnant ade consume supplement ni alhamdulillah anak bijak sihat 🙂. mkn supplement ni mase preggy 7 bulan ke atas k. utk mengelak kan anak nnti hyperactive kalau mkn terlalu awal.

1y ago

Oh makan masa 7bulan yaa

Baru beli minggu lepas nak try mkn sbb doc dkt hospital swasta suggest makan. So far smua ibu2 yg pernah consume neurogain tu ok ke?

xpenah consume..consume bco,iron,asid folic..skrg 34 weeks consume iron n asid folic..

Dr suruh mkn dri awal prgnant

Tak pernah cuba ubat ni