Minyak Telon

Ada sapa² pnah pakai minyak telon my baby ni tak? Tgh cukupkan brg baby 2020 ?

Minyak Telon
17 Balas

Anak saya dok pakai ni sekali dengan mak saya yg sakit lutut pun pakai sekali. Alhamdulillah serasi. Sebab ramai suggested pakai yang ni time preggy dulu.

Guna minyak serbaguna dari tasneem.. Bahan bahan dia essential oil je.. Pelbagai kegunaan ☺️ http://www.wasap.my/+60142659754/taprestyoil

5y ago

Thanks sis bg suggestion 👍🏼 Nice

saya pakai ni utk baby. sampai abang die yang 6thn pun suruh sapu dekat perut dengan kaki die b4 tido. sedap bau die.

ni mmg bagus sis sbb dia bole hindarkan baby dr gigitan nyamuk .. recommend

Anak saya pakai 2jenis minyak telon. Yg ni and minyak tyt.

minyak telon ni jenis berangin mcm minyak telon lain tak?

Saya pun pakai minyak ni.. Mmg elok.. Sebelum ni bebiku.

Ya.. Tapi macam tak serasi.. Baby naik ruam.. Bau wangi ❤️

3y ago

itulah.. Sekali2 boleh la pakai.. Anak saya serasi guna minyak daun bidara RM10..

bagus ni sye pakai dri baby nb smpai dh 6 bulan skrg

xpernah guna. saya dulu guna minyak telon bebiku