Minyak telon baby

Assalamualaikum ibu2 .. nak tanya pada semua ibu2 , minyak telon baby jenama apa yang bagus untuk baby buat pakai harian ? #1stimemom

14 Balas

sy suk guna stommy oil sis.. gnty minyak yuyi @mestika.. elok stommy oil sis. . perut anak lembut je.. senang mmbung. slma pkai stommy ni. anak sy xsembelit sis😍 tak kembung.. www.wasap.my/60138661354 klau berminat😉

3y ago

jom dpatkn dengan wani 😍😍

saya pakai minyak yu yee. yg ni panas. nak sapu kt baby kena nipis. tak kisah nk pkai brand apa, blaja urutan baby untuk kembung dan sembelit. amalkan selepas mandi.

3y ago

Ok thankyou for sharing ❤️

Minyak kayu putih yg dari indonesia pun ok juga sis .. kalau kembung perut or nyamuk gigit cepat sembuh..

Bebiku. Bau sedap sgt. Ank sy 3 org xpenah kembung perut. Sendiri kalau xsedap perut pun sapu minyak tu

Sy pakai minyak Tropical herbs jenama amway.. Baby serasi pakai.. Xpernah kembung perut

waalaikumussalam. saya pakaikan minyak telon anugerah. bau dia sgt menangkan

3y ago

Ok thankyou for sharing 🥳

waalaikummussalam.. mnyak telon bebiku.. anak sy pkai mst buang angin.

3y ago

Ok thankyou for sharing 😘

Sya guna minyak kayu putih dan MayyaBaby Cream..

Anak sy guna bayini mestika

3y ago

sama cm sy puan... dr anak no 1 lg

anugerah