Mata sebelah kecil

Ada sapa2 ank mcm ank sya ne mata sebelah besar sebelah kecil, mata dia dari lahir kata doktor normal keturuaan

Mata sebelah kecil
4 Balas

Dah berapa umur baby sis? Sama anak sy skrg 4 bulan.. Tp x nmpk ketara sgt mcm ni n kdg2 mata dia ok.. Sy baru refer hospital semalam tp doc pakar ckp tak nampak sgt..so kena monitor dlm sthn ni.. Kalau makin turun n pndgn baby terhalang mgkin kena operate.. Sis cari info psl ptosis. Congenital ptosis kalau dr lahir.. Mmg blh jd kalau parent ade mata mcm ni tp bkn mksdnye normal sis.. Sbb blh menghalang pndng baby kalau eyelid tu turun sgt.. Boleh mntk kk bg referral letter pg hospital utk refer pakar.. Smga ank sis n ank sy trhindar dr sgla pnyakit.. Amin..

3y ago

amin

Comelnya syg menyusu. Selagi tak mengganggu pandangan baby dan doktor kata normal, its okay ibu ☺

kalau pandangan dia ok,xde apa

sis mata baby dah ok ke

9mo ago

sampai skrg umur 3tahun mata tetap kecil doktor sasaran kn untuk bedah supaya ada belahan kelopak mata nya