Deman & Selesema

Ada sapa2 ad pgalaman x flu and fever during pregnancy. Sy alami skrg. And i was afraid akan effect dlm tumbesaran baby.. dah jumpa doc dan bg ubat. Tp risau kalau2 ubat tu bg effect. Risau. Tp kalau xmkn ubt. Bila pulak nak sembuh nya hingus ni. Waduh.. momies ada tips x?

2 Balas

Kalau doc dah tau sis pregnant mksdnya ubt yg diprescribe adalah selamat asalkn sis mkn ikut dos dan masa yg ditetapkn. Sy jg demam dan flu n batuk masa first trimester..sy ikut nsht doc je, dah bersalin bulan 8 dulu. Get well soon sis.. Kena byk rehat dan minum air byk ya..

Saya amalkan makan vitamin c Alahamdulillah jarang demam Berminat boleh roger http://www.wasap.my/60173687028