hai mummy semua , saya mgandung 6mggu 3hari nak tnya kenapa tiba-tiba ada klua darah mcm period ?

Ada sapa pernah mcm ni ker?

3 Balas

pegi klinik awk.. klu dh kuar darah byk dh keguguran. pape moga dmudahkan tau

3mo ago

tq awk .. hari tu dh jmpa doktor , msok labour room , cek drh smua ok .. cuma buat msa ni jantung bby blm nmpk lg , so sbb tu kmgkinan besar bolh akibat kguguran awk .. smoga bby dlm keadaan yg baik2 sja ..

penuh pad ke.. ada rasa sakit tak

3mo ago

sekarang kat hopital risauu sangat 😢.. doakan kandungan saya akan baik ² saja

pergi klinik cepat