Saya nak tanya kalau ngandung baru 3 minggu normal ke tiba tiba keluar darah mcm darah period ?

3 Balas

kalau keluar darah xnormal rasa nya. kene pergi cek ngan doktor sbb sy 1st pregnant haritu Pon keluar spotting coklat and gugur. xde rezeki time tu. kene g cek doktor.. sis keluar darah tu sakit x?

10mo ago

saya pergi klinik tpi doktor ckp saya bukn ngndung tpi mula mula cek dh nmpk kntung bila cek pun double line..masa kluo darah tu x sakit

Saya pernah kena mcm ni, Kluar red spot. Rupanya saya kena ectopic

10mo ago

ectopic tu ap sis

cane taw 3w? ade delay period ke test upt?

1y ago

sbb prgi klinik doktor ckp bru 3 minggu.