Jaundice

Ada petua untuk turunkan kuning baby? Kuning anak saya 215 ?saya xnak dia kena warded.. Saya sentiasa bf dia dan saya sangat jaga pantang dlam pemakanan saya tapi kuning dia tetap naik dari 165 sampailah ke hari ini 215...Help!

71 Balas

Alhamdulillah anak sy hari ke13 kuning dia dah turun bwh 100..sy mandikan dia dgn air teh selain dari selalu bg susu badan utk dia bnyk berak n kencing.. Warded 1 mlm je bila mana hari ke2 kuning dia 196..Sy pada juga titiskan susu badan kat mata dia..