sakit gigi

ada petua tak untk pregy mumy yg sakit gigi , selain berkumor dengan air garam ? sakit pandai datang sndri ?

14 Balas

krg kalsium dlm bdan daa..sbb baby daa bnyk ambik..sis mnum susu yg tnggi kalsium k..

5y ago

ok sis .

Sy tk tahan sgt prgi je klinik gigi sis.. Nk kunyah mknan pon tkleh😅.

5y ago

Owhh kalau sy nurse n doktor gigi tu kata boleh wat rawatan tp masa trimester ke 2.. Tu pon yg die boleh wat tampal je.. Cabut tkleh..

Cari kat farmasi jerr ni sis...hope dpt mmbantu..😍

5y ago

Blh jg sis...tp bila msuk dlm mlut ada pedas sikit laa,jgn telan pedas2 tu..nnt dlm bbrpa minit ok sikit la sakit gg..😊

Sy 34 week 3 day alhamdulillah xde sakit gigi