Sakit gigi tapi tak berlubang dan bengkak

Sakit gigi , rasa berdenyut denyut . Masuk hari keempat dh sakit gigi . On off jer sakitnya . Kalau malam , makin menjadi . Dh kumur guna air garam , tak lama jer redanya . Ada apa² tips tak supaya gigi tak sakit .? Ada yg sama dgn saya masa trimester kedua ni sakit gigi 😭😭😭

2 Balas

Sy pun sakit gigi. Mkn kacang pnjg pun pedih. Sampai darah2 gg. Sy baca, ibu kne minum air susu. Sbb masa ni zat kte baby dh tarik. Jd kte perlukan kalsium tmbhn. Kalau x nnt gigi n tulang kte sng rapuh sbb zat yg kte ada dh diberi pd baby..

jumpa dr gigi