Ada petua tambah darah?

Ada petua dari segi pemakanan untuk tambah darah? Rasa down sangat. Ubat langsung tak boleh nak makan. Adakah tidur tak cukup boleh menyebabkan hb turun? Ke macam mana.. buntuuu daa 😔

2 Balas

Hi sis. Kena cukupkan keperluan nutrition tambahan. Boleh tanya ira😍. Boleh juga ambil pati delima. Ibu mngandung memg kena cukup rehat. Pastikan tidur seawal yg boleh. Tak cukup tidur antara simptom anemia punca hb low.

nah, puan cuba rujuk post lama ni. byk sgt tips dr mommies yg ada pengalaman serupa. harap menjadi utk puan ye: https://community.theasianparent.com/q/hb-rendah-apa-perlu-makan/3667166?d=android&ct=q&share=true