muka berseri-seri

Ada org kata Kalau mengandung anak perempuan Muka berseri-seri Betul ke?

27 Balas

X jugak... Sy da dua ank prmpuan. 1 ngndung muka berseri 1 lgi muke jdi huduh. Smpai x snggup tgk muke sndri. Hihi

Tak juga. Muka berseri-seri sekali keluar boboy. Kali ni mengandung muka naik jerawat. Scan nampak girl

I dengar kita manis bila mengandung baby boy, ntah betul ke tidak haha

Sy pula dgr terbalik.. klu laki berseri, pmpn selekeh sbb seri tu turun ke anak 😅

5y ago

sama la, saya pun dgr gini

Saya mengandung anak lelaki muka berseri2 😁

Klu muka berseri2 awal2 kehamilan baby boy😍😍😔

5y ago

Confirm baby boy yakin😉 ✌️✌️✌️

tak semestinya. takde kaitan dgn jantina anak.

Hilang seri kalau mengandung nak ppun

X semestinyaa. 😂😂

Ha'ah.. sy dngar mcm Tu jga..