barang baby

Ada orang nak prelove baju baby tak.? Kita dah 35 mggu.. Tapi belum ada baju utk baby.. Huhuhu

17 Balas

Saya ada banyak baju anak2 yang masih elok yang dah tak guna. Memang ingat nak bagi free ja kat ibu2 yang memerlukan... Masalah sekarang saya kat rumah mak mentua pulak😅... Insya Allah dah balik rumah nanti saya update balik kat sini...

4y ago

Insya Allah... Nanti saya update kat sini semula... Harap2 sempat la untuk ibu2 sebelum bersalin...

Sya bli kt shoppe jer.300 mcm² blh bli.bju xbrand pn xpe.jnji kwin sejuk n ok.cma kna plh saiz jer.kdg kcik sgt.kdg bsr sgt

Ingatkan sy ja blm beli barang baby.huhu...29wks...plan nk beli april ni tengok2 PKP la pula.hrp2 tk berlarutan...

Saya ada, niat memang nak bagi percuma. Tapi PKP ketat, tak boleh nak pergi poslajuuu 😣

3y ago

saya nak juga

Ok..lot pt 1318 taman nering jaya gual nering 17200 rantau panjang kelantan

Hi kalau nak sy ada, sleep suit & romper.boleh bagi alamat, sy bg free je.

4y ago

157B jalan cendana 4/3, bandar seri cendana, 08000 sungai petani, kedah. Thank you sis

Shopee jer skrg...takut pkp di lanjutkan lagi..takut x dan #30weeks

Sy pn 35w..sy cari kt shopee sis..ada 3psg yg hrga brbelas je 😊

Sama la sy pun dah 34 minggu bju bby pn belum ada lgi

Same lah,sy pun 35mggu..x prepare brg utk baby lg..