Baby Bumb

Ada nampak baby bump ke 5 weeks?

7 Balas

saya dh nampak sis , memula ingat buncit tp bila baring pun nampak timbul sikit bawah perut tu and bila tekan sikit dia keras , smlm pergi scan 6minggu doctor kata normal . antara lapisan perut kita nipis atau memang senang nampak baby bump . saya 6w dah macam 3bulan

Sebelum sy pregnt , perut sy buncit mcm org pregent . Skrg dh pregnt pn tkthu nk ckp bby bump 😂 . Tguu 3/4 bln bru npk kot .

msa ank 1st xnmpk, perut kecik ja. tp ank ke2 ni, skrg bru 4week dh nmpk. sbb perut dh prnh mngembg kan.

Tak nmpak. Baby bump tu sbb kita bloated di awal kehamilan . Bkn baby bump pun sebenarnya

kalau Sy yg first time pregnant ni, tak. nanti dah nak masuk 5 6 bulan baru nampak

saya belum lagi wlaupun bbdan bsar...rasa mcm perut kembung je ada la 😬

Saya 7 week dah nampak sis.. Ikut badan sis 😊