11 weeks 5 days.. baby bump tak nampak lgi tapi bila baring boleh rasa ada bump kcikkk agak keras

Betul ke baby bump tu ya? Dan boleh ke meniarap awal pregnancy ni?

2 Balas

Awal lg baby bump nk nmpk. 28w pun x obvious lg. Tak digalakkan meniarap ya. Boleh google utk baca apa kesan pada kndungan.

sama macam saya , ada rasa keras . tp saya bukak buku haritu doktor detect fibroid . tkpe awk jgn risau . awk scan je ☺️

2y ago

saya pun baru buka buku.. ada cyst tapi kecik je