baby poo poo

hi.. ada mumy yg blh share pengalaman baby x poo poo dlm 3- 4 hari?? saya tgh mengalami..fully bf.. btw 2nd baby xmasuk 2 bulan lg.. 1st baby pernah jadi skli.. but my 2nd baby dah 2 kali jadi mcm ni..??

2 Balas

Sy pernah alami sis.. Don't worry doktor ckp if baby xpoo2 tidak lbh dr 10days it's still normal.. Sis Cuba rendamkan 3-5 biji kismis semalaman then bg baby minum sesudu kecik, anak2 sy nenek sy buat camtu alhamdulillah baby poo2 elok jer pastu.