Kurang tido

Ada mummies di sini kurang tido tak bila baby tersayang tgh “growth spurt”?

5 Balas

😂😂😂.mmg bersalin ja akan kurang tidur. Lagi bila bby meragam. Tidur pun x lena.. sebab tu bila baby tidur kita ikut tidur biar skejap. Bagi rehat otak... Ada mommy bila x cukup tidur dia jadi stress.. silap2 x sedar tangan pukul bby

4y ago

Bkn sengaja pun tu. Tp x blh klu hati2 x cukup tidur. Blh kena sakit merayon... So ambil time tidur masa bby tidur... X pun if ada fmly blh minta tlg tgk skjp.