baby usia 4 minggu

Hi semua, siapa ada pengalaman baby meragam masa 4 minggu? Sebab growth spurt? ke? Ada tips tak nak hadapi growth spurt?

2 Balas

Sy lepas je cucuk sbln, baby jd xnk tdo sorg², tdo atas katil dia pn xnk pdhl sblm nie okay je.. bila nk tdo kna sy ada sblh n kalau sy bgn, dia pn bgn sma smpai xleh nk buat apa.. skrg dh dua bln bru la okay sikit tp skrg cepat menangis bila kena tinggal, sy ssh nk cri masa utk buat stok ebm.. growth spurt mmg kena hadap n layan je, lagi² benda tu effect susu juga.. huhuhu

5y ago

Ye ke sis, alamak risau pulak sy sbb next week nk cucuk sebulan 😅

Baby saya dah 4 bulan baru meragam tak henti2. Kadang2 buntu saya, baby saya menangis2. Bagi susu sampai muak susu dah. Dodoi2 untuk tidur pun susah nak tidur. Sebelum ni tak camni. Ada orang kata, mungkin baby berubah bulan ( Growth Spurt)

3y ago

cuba check gusi anak. kemungkinan nak tumbuh gg tu🥰 ada bayi usia 4 bulan meragam sebab gg nak keluar dh.