Barang baby

Ada mommy2 yg beli semua barang baby kat shoppe?

33 Balas

Beli tilam baby, rompers, barut kt shopee je. Boleh bandingkan harga dihujung jari 🤣

Pampers murah kat shopee... Baju2 sy beli kat kedai senang tgk kualiti kain dan saiz..

5y ago

Sy beli petpet dgn drypers.. Harga murah dan free postage.. Berbaloi sgt..

Ada.. brg kt shopee lg murah biasanya n xyh susah2 nk kluar beli brg dh hahaha

Sye 50% bli dkt shoppe yg lain tmbah bile gi bby expo or kdai bby yg tgh sale

90% beli barang kt shopee. Pampers mikubi pn beli kt shopee. Mmg hrga brbaloi

Sayaaa..x menyempat nak p kedai. Malam2 soping online je la mampu😅

Byk sgt sy beli sne..since leh dpt hrge murah, free shipping.why not...

Me ! 🤗 Kecuali breast pump yg lain brg baby memang beli kt shopee je

Saya pn sama beli brg baby dkt shopee.. jimat masa dan murah

sy..dari set baby smpai ke pantang beli kat shopee..hihiii