Scan baby march

Ada mommies yg dah scan baby ke? Kalau 6 weeks dah nampak ke? Saya tak scan lagi

8 Balas

Ikut pengalaman, kalau takde apa2 masalah macam bleeding atau cramp, doktor tak suggest untuk scan terlalu awal sebab belum nampak.. Kalau nak scan juga, boleh ke hospital pakar, Klinik o&g atau Sono guna tvs.. Sy pernah scan di hospital pakar seawal 6minggu, doktor pakar boleh detect kedudukan kantung..

sy 6 weeks bru je scan. . nmpak kantung je tpi baby blum nmpak. . Dr suruh dtg lg 2 weeks

6week juga. bru nmpak kantung, tunggu lagi 3minggu insya Allah bru nampak baby

saya haritu scan 6week5d…alhamdulillah nampak kantung, baby dgn heartbeat sekali😊

2mo ago

scan biasa

6weeks - saya buat tvs scan, dah nampak baby and degupan jantung dia

seeloknya tggu 7w ke atas baru scan...

Awak scan TVS ke atau biasa?

try scan kt klinik