Heartbeat baby

Hi mommies semua. Nak tanya biasanya kalau scan masa 6 weeks+ , dah boleh nampak heartbeat ke ea? #firstmom

5 Balas

xboleh lg biasanya... kalau tvs mungkin boleh..smlm saya pegi scan 6 minggu nmpk la kantung dgn satu dot dlm kantung tu..degupan mmg tk nmpk lg... saya scan awal sbb Ade history keguguran n utk check kedudukan kantung.

better 8week ke atas sis..knfm akn nmpk heartbeat baby dah..tp kalau nak scan 6week blh je pstikn kedudukn baby dlm rahim.

not sure but rasanya belum lg.. sbb sy 7week ke atas baru ada

Mcm saya dah ada waktu 6 week 5 days, scan tvs ( scan ikot bawah)

bergantung tapi seeloknya scan pada usia kandungan 8week