bru 22weeks5 days dh sakit2 pinggang..

Ada mcm sy x??dah ank ke 3 ni bru terasa skit pnggang teramat sgt..ddk bawah langsung x blh..nk tido pon kjap ke kiri kjp kanan..2 ank sblm ni x de plak skitnya mcm ni..??

bru 22weeks5 days dh sakit2 pinggang..
2 Balas

Kena pegi mengurut dgn bidan yg pandai urut ibu mengndung . nanti lama2 akan reda . kdg mgkin sebab pantang anak sebelum ni kita tak berapa berpantang sgt , jadi bila mengandung anak seterusnya mula dtg semula sakit2 badan . saya dah pernah kena.

5y ago

Same kita sis . nanti bidan pandai tolak baby bagi duduk tengah2 dan kita akan kurang sakit . bidan kampong pandai urut sis .

Kan pregnancy lain lain symptom nya. Cuba gi urut, mungkin boleh membantu

5y ago

Hihi..tulah..ape pon trma ksih ya..