Covid Vaccine @ 12 weeks

Ada mama yg pergi vaksin sebelum minggu 14? Doc bagi I green light utk proceed cakap skrg tak peduli minggu apa dah, semua boleh vaksin...

Covid Vaccine @ 12 weeks
11 Balas

saya 1st dose kurang dri 10w. msetu tkthu pregnant. n sambung 2nd dose masa 15w mcmtu.. skrg dah 22w sy ok bby ok sihat n aktif

Saya…sblum 10 minggu…..tapi tyme tu x tau tgh pregnant…..nasib baik kandungan ok smpai skrng 🤣

yup betul, doc pon ckp skrg dh tk kira bape weeks. di awal kehamilan pon dh boleh ambil vaksin.

mg smuanya baik2 shaja dan di permudahkan segalanya...jaga diri baik2 ya puan 😉✌🏻

Saya 6 week sudah second dose..alhamdulillah ok je skrang sudah 21week

Yup mmg skrg bole je amik vaksin tk kesah dh brp week

skrg xde kire weeks berapa..digalakkan amik vaksin

Sy sblm tahu pregnant dh lengkap vaksin. 🤭

7week first dose..

ada saja