8 WEEK 3 DAY

Ada tak ibu mengalami gatal2 badan. Kulit kering. Gatal tak leh bawa bincang. Ada cara tak mgurangkan gatal2 ni. Lps tu naik biji jerawat kat muka. Sdgkan sblm hamil kulit licin. Ada tak cara pjagaan sepanjang alahan ni..

1 Balas

Saya jadi sama mcm sis. Habis naik biji2 kat muka ni. Kulit pun gatal ja. Saya pakai losen & moisturizer ja bg kulit kekal lembab kurang sikit gatalnya. Yg jerawat tu xthu nk bt apa 😂