Alahan mengandung

Ada ke yg masih alahan .. saya dh nk masuk 14 week pun masih alahan teruk.. asyik muntah dan muntah, pening,loya dan pitam .. kadang sampai tk lalu mkan.. badan pun jadi lesu .. boleh minta pendapat ada ke yg masih sama dgan situasi saya . Saya 3 kali pengsan sbb sampai terpaksa berhnti kerja..

2 Balas

Saya dari 8 weeks smpailah 15 weeks alahan muntah loya takde slera makan apa smua. Masuk je 16 weeks alahan dah hilang. Alhamdulillah tak lama sngt dan takde smpai pengsan 🤲🏻❤️ takpe sis mgkin sikit lagi akan hilang tu. InshaAllah mudah mudahan amin😁

Setiap badan lain penerimaannya. Sy sampai 23mggu masih alahan tp tk smpi pengsan. Loya muntah tu mmg ada je cuma terkawal sbb sy dah tahu apa yg bolrh trigger sy muntah. Moga diberikan kesembuhan buat awak