Briskwalk, Hiking or Jogging First Trimester?

Hi ada ke yg briskwalk or jogging time first trimester? Okay ke. Time sy first pregnancy dulu dr tak suroh sy briskwalk for 1st trimester. Yg first keguguran. Skrg sy pregnant lagi dan officemate sy selalu nak bawa sy pergi join briskwalk or hiking sy ckp dr tak suroh tp diaorg tak percaya. Diaorg sound mcm “jalan pun tak boleh ke?” . Ada ke yg pergi hiking or briskwalk first trimester?

23 Balas

elakkan briskwalk or jogging.. sya dh masuk 7 bulan bru briskwalk

Jawab balik tak boleh. Mudah

Saya briskwalk..