Saya ada ketulan dalam payudara

Ada ke yang pernah mengalami situasi macam saya , saya ketulan dalam payura belah kiri since 2015 , dia timbul masa pregnant masa tu tapi keguguran , lepas dari tu takde check klinik atau mana2 hosp , now pregnant baru dr refer ke hosptital tapi tak tau lagi result nya , Dan saya sangat down strees kerana ketaukan memikir kan ???

1 Balas

Saya penah jadi situasi mcm nie masa pregnant ada ketulan di breast tekan sakit la jgk stress tkt semua ada...g klinik bgtau misi jmp doktor... doktor bt surat jmp pakar scan dkt semggu rasa tau keputusan... doktor ckp biji kelenjar..Klau mndi tekan pusing² dkt tmpt ketulan tu...

7mo ago

dia ambik sample xsis?