Seks semasa hamil.

Ada ke yang makin ghairah untuk bersama wlpn tengah pregnant? Posisi apa yang boleh cepat orgasm supaya kita takpenat. 😅

24 Balas

Saya tidak masa di trmester pertama mungkin sebab takut jadi apa2 masa awal2 dan mungkin juga masa tu alahan saya teruk. Xbole bau pelik2 kat suami even bau deodoran dia pun buat saya mual. Tapi nafsu seks tu meningkat masa kandungan saya da masuk 20w. Dan posisi kegemaran ialah reverse spooning & wot. Yg pasti cuba utk elak posisi kita baring terlentang sebab posisi ini akan memberi tekanan kepada saluran darah aorta yang menghalang aliran darah ke plasenta.

2y ago

Sebenarnya tak de halangan pun utk bersama masa awal prgnancy. Cuma saya elak sebab baca2 ramai berlaku pendarahan. Lagipun saya ada alahan yg bole tahan teruk juga awal2 tu. Menjawab pada soalan sis, boleh suami masukkan penis kedalam vagina. Sebab tak kena pun pada kantung bayi. Cuma kena pastikan posisi selamat semasa prgnt. Sis bole google posisi2 selamat untuk seks semasa mengandung.

normal ke sy sejak tahu pregnant sampai trimerster ke 3 sekrang nafsu bersama sgt2 kurang. nak kata penat tak penat, nak kata risau x risau mana. nanti selepas bersalin kembali normal ke? suami makin bernafsu, jadi sy layan je.. cuma dari diri sendiri tu macam biasa2 je. risau pulak. usia muda lagi, ini pun anak pertama baru. husband sy sgt mencuba pelbagai utk buat sy seronok tapi sy jdi biasa2 je.

2y ago

normal dik, actually some ppl dia rasa over letih.. jdi mood mmg swing.. insyallah dh hbis pantang nti ok..

orgasm tu mcm mana ye. sy still xboleh faham maksud orgasm 😂 sy pun tgh pregnant, lagi prefer posisi sy kt atas, sbb awal2 tu rasa best bila nk ehem2. pastu bila dh start masuk, rasa biasa2 je. so yg rasa best kt awal nk berhubungan tu ke yg dipanggil orgasm? 😅

2y ago

Kat mana nak dapat tu sis? Search apa

trim yg pertama mmg tk de nafsu..yela dngn alahan nye nk hadap mmg tk de laa nk bernafsu bagai..masuk trim 2 nafsu makin membuak plak...suami suka laa sebab kita lebih bernafsu masa preg..sebelum preg nk ajak pun bermcm alasan hahahaha..masa preg nafsu sy agak kuat..

Say dari trimester 1 sampai la dah masuk 5 bulan asyik stim memanjang je lebih2 lagi bila somi kacau dada 🤣😅. Sy baru tau pregnant masa 16 weeks. Semasa trim pertama tu byk ehem2 jgn somi sbb masa tu x tau lagi dh pregnant.. alhamdulillah xde pape

masa 1st trim ada having sex tp kurang nafsu..doctor pon tak bg msa 1st trim..masuk 2nd trim bru rasa mcm ada ghairah sikit..nk bg cpt orgasm spooning,doggy n on top je la sis.cuben pon jd cepat siap jugak.😂

xda nafsu nak bsma😅start tau diri ni pregnant mmng xda nafsu dah, main pun bila suami ank jer, suami tnya dulu, nak ke tak nak, jdi jwb nak jer, x boleh jwab xnak kcuali bdn rsa x selesa,

sye start dri dpt tau preggy smpai nk beranak dh, xder seks dgn suami.. nafsu tu ade tpi ringan2 je...dier btol2 jge bini dier utk tak trluka.. sabar n rilek je.. nnti2 la..sbb anak first kn

masa first trimester takda rasa sgt, sbb alahan teruk + takut sama. 2nd trimester n 3rd trimester mmg rasa nak, tapi bila buat rasa mengah. taktau juga posisi apa yg okay, 😌 .

Sy bernafsu spnjg ngandung tp time pagi je nafsu tu membuak2, mlm sy mls and taknak, tp dah pagi pulak ngantok nak bersama, dgn suami pun sama layan ngantok. Ntahla sy nak apa ye🤣