Seks semasa hamil.

Ada ke yang makin ghairah untuk bersama wlpn tengah pregnant? Posisi apa yang boleh cepat orgasm supaya kita takpenat. 😅

24 Balas

Hee sy sebelum preggy n semasa preggy keinginan seks mmg sntiasa ade 😅 so far okk la . Masa first preggy risau jgk nk bsama . Bila tanya pakar2 doc dia kata takde mslh . So on je 😬

1st trim bole lg, skng dh masuk fasa akhir 2nd trim, pdg suami pon xmau dh, dia dtg dkt, laju tnya nk apa😂 pernah try, tp jd dry, mmg xbole lgsg

MCM sye trimester ke 2 dgn 3... trimester 1 takut...ad pndrhn ke kn.. trimester 3 kerap bersama..tpi posisi mengiring dan atas...Klau telentang MCM sesak nafas.

wow..topik hangat 😂.. posisi kat atas..kalau kita baring rasa ssh nk bernafaskan? hahaha.. jdi posisi kat atas.. atau doggystyle 😂😂😂..

u tgok ebook dkt ig kamaliakamal. seni bercinta ranjang halal. dlm tu mcm2 position ade. try n error. lain org lain cara dia.

Nafsu sentiasa ada xkira trimester.. tp mslh sy bila nk bersama tu tiba² terus hilang. Suami depan mata je trus xmaw. Penat tu ada la jgk

sy first trim mmg drop sgt2..mgkin sbb penat.. jaga ank2 n mgndung kli ni alahan kuat

First trim napsu saya naik masuk 2nd dah drop. Harap nanti naik balik la

Dalam apps ni pun ada ajar posisi apa sesuai..hehe try search dlm apps ni..

saya dri trim 1 sampai dah masuk trim3 xde nafsu lgsg..