Seks semasa hamil.

Ada ke yang makin ghairah untuk bersama wlpn tengah pregnant? Posisi apa yang boleh cepat orgasm supaya kita takpenat. πŸ˜…

24 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

orgasm tu mcm mana ye. sy still xboleh faham maksud orgasm πŸ˜‚ sy pun tgh pregnant, lagi prefer posisi sy kt atas, sbb awal2 tu rasa best bila nk ehem2. pastu bila dh start masuk, rasa biasa2 je. so yg rasa best kt awal nk berhubungan tu ke yg dipanggil orgasm? πŸ˜…

4mo ago

Kat mana nak dapat tu sis? Search apa