Haus tapi loya.

Ada ke yang macam saya. Rasa loya, makan pun sikit sahaja. Haus tapi nak minum pun loya.

2 Balas

boleh cuba sapu minyak angin dkt hidung, dkt kepala. jgn smpai dehidrasi, bahaya tau. cuba perah limau sebelum minum air tu, minum yg masam2 ke. x lalu minum yg suam cuba minum air sejuk pulak. atau mkn tembikai ke

sis sya pun loya klu minum, skrg air jus je boleh masukk, air masak alahaii, skrg suka minum jus orenn.. try je minum air buah, jus kotak ke, atau bncuh air sunquick je awkk. Insyallah

2y ago

Tq ya. Will do, InsyaALLAH