Usia kandungan

Ada ke yang dekat sini saiz baby tak sama dengan usia kandungan ? saya 36 weeks tapi ukuran macam 35 weeks. perut baby kecik dan berat cuma 2.4 kg. ada tak cara nak bagi baby membesar lagi ?

2 Balas

beza seminggu dua normal je. saya bersalin 37w berat pun 2.4kg. doc kata mmg kecik sikit tp ok je. skrg dah semangat 😂

org xnk ank bsar sgt kt dlm.biar mmbesar sihat kt luar nnti.kena mcm sy 4.3kg x psal2 emergency czer