Tips legakan anak hidung tersumbat

Ada ke tips atau petua untuk anak hidung tersumbat, anak 11m+. Tak boleh tidur sepanjang malam sbb dua² hidung tersumbat, merengek sampai pagi,rabak jugak lah mata ni sbb jaga dia tak tido2. Ada apa2 tips ke utk legakan anak hidung tersumbat ni..

10 Balas

Bedung pastu guna sterimar. Anak saya meronta mcm hape tp kami laki bini buat juga. Barulah lena selenanya dia tidur malam. Drpd kita yg meronta nk jaga dia tak sihat. Dia meraung kejap je tu. Bila hidung dia dah clear dia auto nyaman terus rasa nk tidur