jahitan

ada ke nak cara nak sembuhkan jahitan bawah tu cepat sikit? tak selesa sngat bila ada rasa tajam

2 Balas

Bertabah sj la sis.. sy dulu pn mcm tu..anak pertama nurse yg jahit tak berapa pandai kot. Benang tu menyucuk² ke permukaan kulit yg tak koyak. Akhirnya bahagian tu luka tak sembuh² smpai la benang tu hilang.. ada la jg 3 bulan menahan sakit luka tak sembuh²..

5y ago

tu lah...hm..

Takder cara..kn sabar..lps mandi kipaskan anginkan bg kering..makan vit c..